Meer resultaten voor cupcake workshop

 
cupcake workshop
Cupcake Kutcake Workshop Amsterdam Vrijgezellenfeest Amsterdam tips ideeën vrijgezellenuitje mannen en vrouwen.
Maar ooit gehoord van kutcakes? Tijdens deze ludieke en speciale vrijgezellenfeest workshop in Amsterdam gaan jullie aan de slag met onze onversierde kutcakes. Dit zorgt gegarandeerd voor een origineel vrijgezellenuitje! Uiteraard zullen we de workshop inleiden met wat leuke verhalen rondom deze speciale cupcakes.
workshop taarten maken
Workshop cupcakes maken vanaf 30 p.p.
Alternatief voor een cupcake workshop: bonbons maken. Overweeg je om een cupcake workshop te boeken, maar weet je het nog niet helemaal zeker? Zoek je een activiteit waarbij zoete inspiratie, creativiteit en een gezellige sfeer centraal staan? Denk dan ook eens aan een heerlijk alternatief: een workshop bonbons maken.
inbouw vaatwasser
Welkom.
Als sinds de start in januari 2008 kun je bij Vivian Scheeres terecht voor workshops in verschillende technieken. Sinds 2009 verkopen wij alle materialen en ingrediënten voor het bakken en decoreren van taart, koekjes, cupcakes, cakepops en meer. Onze winkel vind je in Hengelo Ov aan de Beukweg 77.
naambordje
Workshop cupcakes.
Bakken, versieren en fun zijn de ingrediënten voor een heerlijke cupcake. Voor een workshop cupcakes bij jou in de buurt, hoef je niet lang te zoeken. Aan de slag met cupcakes recepten en het versieren. Hartstikke gezellig en uitstekend geschikt voor een workshop als vrijgezellenfeest met vrouwen, maar ook als vriendinnenuitje om gezellig een aantal uurtjes creatief met elkaar door te brengen.
opstelling heerenveen
Workshops waarin je zelf je eigen cupcake mag maken en meenemen!
Je leert werken met een press ice, mallen en plungers. Het maken van een handgemaakte roos. In deze workshop leren we een mega cupcake decoreren. Deze cupcakes staan vaak op de foto bij verjaardagen van kinderen die 1 jaar worden.
Dr. Oetker taarten en cupcake workshops Laura's' Bakery.
Workshops en Cursussen. Je bent hier: Home / Reviews / Workshops en Cursussen / Dr. Oetker taarten en cupcake workshops. Oetker taarten en cupcake workshops. 11 mrt door Laura Kieft 12. Wie mij op Facebook volgt heeft kunnen zien dat ik afgelopen weekend een workshop taart decoreren van Dr.
Cupcakes decoreren Workshops Fundustry Events.
Linda, Erasmus MC. Decoreer de lekkerste cupcakes! Zelf een cupcake decoreren, dat kan! Laat jezelf helemaal gaan en decoreer naar eigen smaak. Je werkt met verschillende versiersels zoals.: Tijdens de workshop maak je 4 of 6 cupcakes. De cupcakes kun je mee naar huis nemen.
CreaMies Naailes, Creatieve Workshops, Kinderfeestje.
Workshop met vriendinnen. Workshop Tekstborden maken. Workshop Appelkistje op wielen. Workshop Haken Zwijndrecht. Workshop Haken Dordrecht. Workshop Haken regio Papendrecht. Workshop Haken regio Hendrik-Ido-Ambacht. Workshop Haken regio Barendrecht. Workshop Haken regio Ridderkerk. Workshop Haken regio Alblasserdam. Workshop Haken regio Heerjansdam.
Kinderfeestje Cupcake Workshop Kinderfeestje.
De cupcake workshop duurt 1 uur en daarin gaan de kinderen cupcakes versieren. De kinderen kunnen helemaal zelf het tempo bepalen, iedereen kan een cupcake versieren. Iedere cupcake wordt uniek, omdat iedereen hem anders versiert. Gezelligheid is het belangrijkste tijdens deze workshop.
Workshop Cupcake decoreren in Apeldoorn Bakken Zo.
Tijdens deze workshop leren wij u namelijk van alles over het decoreren van cupcakes en gebruik van ingrediënten en materialen. We beginnen de workshop met uitleg over alle beschikbare ingrediënten en materialen, zodat u weet waar u mee gaat werken. Vervolgens gaan we met zijn allen één cupcakes samen decoreren. Wij gaan een voorbeeld cupcake na maken, waarbij we zo min mogelijk gebruik maken van uitstekers of andere materialen.

Contacteer ons