Resultaten voor cupcakes workshop

 
cupcakes workshop
Workshop cupcakes.
Ideaal voor kinderfeestjes in een huiselijke sfeer en waar je verder geen omkijken naar zult hebben. Vaak kun je in combinatie met een workshop high tea of een workshop taart maken ook bijzonder goed slagen, terwijl bij zogenaamde theefeestjes de cupcakes nooit zullen ontbreken.
cupcakes
Sexy Cupcakes workshop GrachtenAtelier Utrecht.
Tijdens deze workshop gaan jullie aan de slag met het maken van hele spannende cupcakes! De workshop is zeer geschikt voor een vrijgezellenfeest of een paar uur lekker lachen met vriendinnen. Aan het einde van de workshops kunnen jullie de zelfgemaakte cupcakes meenemen naar huis in een mooi doosje.
koelkast
Cupcakes versieren workshop Workshop Factory Woerden.
Hierna ga je zelf aan de slag en kan je cupcakes naar eigen creativiteit versieren of volgens een van te voren afgesproken thema waarvan we zorgen dat er volop voorbeelden beschikbaar zijn ter inspiratie. Aan het eind van de workshop krijg je je zelf versierde cupcakes uiteraard mee naar huis!
vrieskisten
Workshop taarten cupcakes versieren in Utrecht en omgeving.
Zelf een een cupcake of boltaartfeestje gevenHuur dan een van onze handige feestkisten. Leuk voor thuis, op het werk of een andere gezellige locatie. In de kist zit alles voor een geslaagde workshop. U bakt alleen zelf de cupcakes of taartjes.
shutter
Zoete Zondes Bruidstaarten, Cupcakes, kindertaarten, workshops.
bruidstaarten, cupcakes, kindertaarten en workshops. Gender reveal taart. Cake Push Pops. Basis workshop taart decoreren. Gender reveal taart. Basis workshop taart decoreren. Ouder Kind workshop. Al onze taarten komen uit. eigen oven en worden. dagelijks voor u bereid. Taarten, cupcakes en andere zoete zaligheden.
Cupcakes, taarten meer Cupcakes, Gifts and More Kidsproof Almere.
Tijdens de workshop kunnen de kinderen de cupcakes met elkaar te bakken 4 grote cupcakes en 4 kleine cupcakes en aansluitend decoreren. Of Mary en Nicole zorgen voor vers afgebakken cupcakes, zodat de kinderen die deelnemen aan de workshop direct kunnen beginnen met marsepein/ fondant kleuren en decoreren.
Workshop Cupcakes maken Cake Company. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter.
Tijdens de workshop Cupcakes krijg je 10 cupcakes die je kunt decoreren met fondant. Allemaal in dezelfde stijl of juist 10 verschillende. Je leert hoe je de cupcakes bekleedt en je kunt diverse decoratietechnieken uitproberen. Aan het einde van de workshop neem je je eigen cupcakes in een gebaksdoos mee naar huis.
workshops Deleukstetaartenshop.nl.
14 dagen bedenktijd. In al onze winkels worden leuke, leerzame en professionele workshops en cursussen gegeven voor zowel beginners als gevorderden. Leer hoe je zelf een prachtige taart kunt maken in onze Basiscursus taartdecoratie of volg een gezellige workshop cupcakes decoreren.
Kinderfeestje Cupcake Workshop Fundustry Events.
Op één van onze vele locaties kom je langs om de lekkerste cupcakes te maken! Samen met je vrienden en vriendinnen ga je een unieke cupcake maken vol heerlijke versieringen. De Cup Cake Workshop is een 1 uur durende workshop waar kinderen aan de slag gaan met het versieren van cupcakes.
Workshop Cupcakes maken Rotterdam.
Cupcakes bakken is dan ook een onwijs leuke bezigheid, en om ze vervolgens op te eten is misschien nog wel beter De workshop cupcakes maken is er één om je vingers bij af te likken. De workshop vindt plaats op een centraal gelegen locatie in Rotterdam.

Contacteer ons