Op zoek naar taarten maken rotterdam?

 
taarten maken rotterdam
Dunya's' Taartenatelier.
Uw taartenbakker houd van eenvoudige taarten. Ze geven in één keer het gevoel en de sfeer weer, welke je wilt overbrengen. Zoals deze taart welke we laatst. Dunya's' webvrienden Erik-Jan en Henk hebben zich afgelopen maanden uit de naad gewerkt en het resultaat mag er zijn. De site is niet alleen mooier maar ook veel overzichte. De trend van nu is de Naked Cake. En dat mag je zien! Puur en eerlijk! Binnenkort ook in een kleinere versie te bestellen via onze webshop of in onze winkel. Voor jouw gelegenheid of zomaar. 3037 CL Rotterdam.
nijntje muursticker
Workshop Taarten Maken Rotterdam Workshops Taarten Maken doen in Rotterdam!
Workshops Taarten Maken in Rotterdam. Zoek je voor jou en je collegas of vriendinnen een leuke workshop Taarten maken! Het gemiddelde tarief voor een workshop taarten maken ligt tussen de 25 tot 65 per persoon. Kijk voor specifieke tarieven op de Info.
taarten
Beppie Bakgraag: De winkel in bakken en taartdecoratie in de regio Rotterdam.
Wilton, PME, Nordic Ware, Bake Delicious, Maasstroompjes, Tony's' Chocolonely, FMM, JEM, De Bakzolder, Fun Cakes, Crisco, Rolkem en Städter. De winkel van Beppie is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 17.00 uur en op vrijdagavond tot 1900: uur en is gelegen aan de Delistraat 26 B Deliplein in het hart van Katendrecht Rotterdam Zuid.
penny
Taarten bestellen Rotterdam Ontwerpjedroomtaart.nl.
Vraag dan nu eenvoudig een offerte bij ons aan, wij leveren alle taarten in Rotterdam. Je kunt het nog zo gek nog niet bedenken, wij kunnen alle taarten in Rotterdam leveren. Kijk in ons assortiment voor alle taarten of voor andere themataarten.
woz waarde openbaar
HOME Urban Bakery Rotterdam.
Wij verkopen verse taarten en koeken, handgemaakte fudge, echt brood en nog veel meer van dat soort heerlijks. Uiteraard kun je alles afhalen, of kun je aan één van de tafeltjes zitten om met een goede kop koffie of thee te genieten van al dat lekkers. Je ziet dan achterin de keuken de beste patissiers van Rotterdam aan het werk.
Heavenly Cupcakes vegan cupcakes!
Heavenly Cupcakes is een veganistische bakkerij en lunchroom in Rotterdam. We maken alles zelf en werken alleen met pure, plantaardige ingrediënten waardoor ons gebak vrij is van onder andere lactose en ei. Je kunt ons vinden aan op de Nieuwe Binnenweg 244B! Ons assortiment bestaat niet alleen uit cupcakes en taart, je kunt bij ons ook lunchen of een kopje koffie drinken.
Home Arta La Tarta.
Inmiddels hebben duizenden workshopdeelnemers de kunst van het taart versieren leren kennen. Marja ontvangt je in een sfeervolle ruimte in het centrum van Rotterdam. Meteen als je binnenkomt zie je de overvloed aan kunstzinnig gedecoreerde taarten en taartjes. Het huiskamergevoel en de ontspannen sfeer dragen bij aan de gezelligheid die zo bepalend is voor Arta la Tarta. Kwaliteit en gastvrijheid maken de beleving compleet! Er zijn verschillende workshops mogelijk, van minitaartjes tot grote taarten.
Cursus Taarten en cupcakes LOI.
Inhoud van de cursus Taarten en cupcakes. Tijdens de cursus Taarten en cupcakes ben je heel praktisch en creatief bezig met het ontwerpen, maken en versieren van taarten, cupcakes, koekjes en cakepops. Je ontvangt inspirerend lesmateriaal met veel voorbeelden en fotos.
Workshops Cake, Bake Love.
Altijd al zelf zon mooie taart willen maken? Hier kan je dat leren! Je leert onder andere een taart snijden, vullen, afsmeren en bekleden met marsepein of fondant. Daarna leer je alle decoratietechnieken. Kennismaking met Airbrush. Leer tijdens deze workshop eventueel met jouw eigen airbrush alle ins-and-outs van het airbrushen! Taart voor gevorderden. Altijd al willen leren hoe je van die strakke hoeken in taarten maakt?
Taarten bestellen Rotterdam Ontwerpjedroomtaart.nl.
Vraag dan nu eenvoudig een offerte bij ons aan, wij leveren alle taarten in Rotterdam. Je kunt het nog zo gek nog niet bedenken, wij kunnen alle taarten in Rotterdam leveren. Kijk in ons assortiment voor alle taarten of voor andere themataarten.

Contacteer ons